Yritysesittely

JuhlaUnelma on palveleva leivonta- ja juhlatarvikkeiden erikoismyymälä. Palvelemme asiakkaita verkossa ympäri maan. Haagan noutopisteestä voi tulla noutamaan tilatut heliumpallot, palloasetelmat sekä verkkokauppatilaukset. Meillä on myös kotiinkuljetuspalvelu perjantaisin klo 18:00 - 21:30, joka toimii kehä 3 sisäpuolella 10€ hintaan. Tulevaisuudessa avaamme myös kivijalkamyymälän, kun tilanne sen sallii. 

Pyrimme pitämään valikoimamme ajan hengen mukaisena ja juuri sinua palvelevana. Kuvaamaan tuotteet mahdollisimman tarkasti ja antamaan niistä kaiken mahdollisen infon niin, että sinun kokemuksesi tuotteiden parissa olisi mahdollisimman miellyttävä ja mielikuvasi tuotteesta mahdollisimman oikea. 

Asiakaspalvelu ja tyytyväisyys on meille tärkeintä, haluamme panostaa siihen täysillä verkkokaupassamme.

 

 

Taran tarina

2020 oli poikkeuksellista aikaa, olin työskennellyt äitini yrityksessä pitkään, mutta päätin liiketalouden opiskelun ohessa tehdäkin jotain muuta. Sain työpaikan toisaalta, mutta maailma mullistui ja jo sovittu paikka jäi saamatta. Tämä oli varmasti käännekohta, jonka tulen muistamaan pitkään.

Opiskelussani oli menossa viimeinen vuosi, tein päättötyöni yrittäjyydestä, juuri tästä alasta, koska siitä oli kertynyt paljon kokemusta ja liikeidean kehittäminen kiinnosti.

Projektin edetessä alkoi tulla fiilis, että tämä voisi olla oikeasti se, missä siipien kantamista voisi kokeilla; intohimoa juhlien järjestämiseen, visuaalisiin asioihin ja leivontaa kuitenkin oli jo omasta takaa. Lähtökohta verkkokaupalle oli, että se on palveleva, opastava, kuvaava, inspiroiva, hyvän mielen tuoja, jossa on ilo asioida!


logo-JuhlaUnelma

Toimitus 1-2 arkipäivää (Posti), 2-4 päivää (Matkahuolto/Schenker). Ilmainen toimitus yli 60€ ostoksiin.

Paytrail maksutavat